Ja, jag tänkte att nu när det bara är lite kvar av året kan jag väl försöka summera lite vad som hänt och händer här framöver 🙂

På utställningsfronten har vi ställt en del, fast inte så mycket som vi brukar tror jag…det känns så iaf! Med tanke på konkurensen som finns tycker jag det gått bra i år för våra hundar, både våra egna och våra uppfödningar!Det har varit både cert, R-cert och BIR o BIM och flera klassvinnare och Bästa hane/tik placeringar!! Vi är såå himla glada över våra valpköpare som far runt och ställer ut och visar sina fina hundar och hjälper oss, mig och syrran, med allt som hör till utställningar: bära grejer, sätta upp tält, hålla koll i ringen, skriva resultaten i katalogen, ta kort mm. mm. Sen att jag fått lifta med några när syrran varit på annat håll är såå mkt värt!!

Bästa Uppfödargrupp i Piteå: E.Baroness, E.Charming Ceasar, E.Bartholomeus o E. Angus

Nu så är det inga fler utställningar i år då vi inte kan åka till Stockholm i år för Ubbie får nytt jobb!! Grattis sis!!!

Men vi har förhoppningsvis annat att se fram emot! Vi har parat Zoey och Benji!! Sen ska vi para Zoeys mamma Bea m Tyrara’s Snowflake’s Gallant MrPaul i slutet av veckan/helgen!! Så nu håller vi tummarna att vi får se puppisar här i Januari!!
Är ni intresserade så hör av er!