…och ingen snö! Jo liite har det kommit och försvunnit igen..och igår var det rent varmt ute och solen sken och det var helt underbart. Idag är det mulet igen men fortfarande skönt ute!!

Ja mycket har hänt såklart sedan det var Vännäsutställningen. Det mesta har som vanligt “stötts o blötts” på facebook och då blir lilla bloggen liggande och bortglömd..är sällan på datorn några längre stunder då man har “allt” utom mailen på mobilen..fast jag har ett mailkonto där. Men då man har tre mailkonton så måste man ju hålla koll på de andra två!! Men det kommer mest skräpmail där å…

Utställningarna i sommar har väl varit helt ok för våra Emmerdales hundar med höjdpunkten att få vinna BIS avelsgrupp med Sid på Piteå utställningen i Juli! Avkommorna var Freja, Mozz. Dexter och Zoey Har ingen bild på den gruppen i datorn men en fin bild på Sid:


Zoey har fått allt från Vg till 4e bästa tik i sommar men alltid med fina kritiker! Det som hände var att hon tyckte helt plötsligt att utställngar var lite läskigt, helst bordsdelen! Men efter några utställningar så blev det bra igen och på Ö-Kalix utställningen stod hon tom och viftade på svansen i ringen, så det var högsta vinsten för mig där!! Sen att våra “barnbarn” på både Tyrara’s och Funjoy’s Kennlar har visat framfötterna i sommar har varit jättekul!!
Bea har ställts i sommar också och hon har vann Öppenklassen med Ck!
Lille Benji har ju haft en mycket fin start på sin utställningskarriär och har blivit BIR och BIM valp varje gång!! Sen var det dags för officiell klass, Juniorklass, i Sundsvall! Jag var nog nervösare än på länge och det kände ju naturligtvis Benji på sig och var kinkigare än annars plus att det var ju inomhus vilket han inte varit med om förut!! Han var jätteduktig ändå!! Han fick Excellent och sen vann han klassen och fick Ck, okej ingen jätteklass men han var en av två med excellent i klassen och han fick väldigt fin kritik!! Tvåa kom Emmerdale’s Angus som verkligen börjar växa till sig!! Sen att lille Benji inte kom med i bästa hane är förståeligt med hans babyface!!

Nästa gång blir det Stockholm! Då har vi förhoppningsvis också med Sox!!

Roughnecks Darkness Falls, “Sox”, kom från England för ca två månader sedan han bor nu hos oss, men ägs av Ubbie. Han är en helt underbar hund som bara älskar livet! Det absolut bästa, tycker Sox, är när Hp plockar fram kameran för då händer det kul saker!!

Visst e han fin??

Förhoppningsvis börjar Zoey snart löpa då blir dessa två ett par!!

Livet leker!!

To be continued….